human potential in organisaties herkennen en benutten

Gratis ontwikkeladvies 45+

Ben je 45 jaar of ouder en wil je graag je loopbaan eens onder de loep nemen? Dat kan bij Hoogte 70. Je kunt een kort en krachtig traject doorlopen dat wordt gefinancierd vanuit de Subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers’. Het traject geeft inzicht in je rol en de mogelijkheden in je huidige werk, je kwaliteiten en uitdagingen en wordt afgerond met een concreet loopbaanontwikkelingsplan.

Pak deze kans en meld je aan voor gratis loopbaancoaching. Kijk hieronder voor de voorwaarden en de inhoud en duur van het traject.

Inhoud en duur Traject

Het traject bestaat uit 3 afspraken van 1-1,5 uur of 2 afspraken van 2 uur binnen 1,5 maand en wordt afgerond met een ontwikkelplan. Door opdrachten, gesprekken en oefeningen die passen bij jouw specifieke vraag, vergroot je je inzicht in welke elementen belangrijk zijn in je werk en wat het gewenste toekomstperspectief is. Tevens wordt helder welke acties je op korte en lange termijn kunt inzetten.

Na telefonische aanmelding vult je digitaal een intakeformulier in en een Toestemmingsverklaring m.b.t. de verwerking van persoonsgegevens. Daarna kan het traject van start gaan.

Een ontwikkeladvies is preventief. Je wordt je meer bewust van het toekomstperspectief in je huidige werk en kunt meer regie gaan nemen over het vervolg van je loopbaan. Het is dus niet hetzelfde als een loopbaancoachtraject. Dan ga je actief stappen zetten. 

Meld je direct aan

Voorwaarden:

  • je bent 45 jaar of ouder
  • je hebt een arbeidscontract van minimaal 12 uur per week of bent ZZP’er
  • je bent niet zodanig ziek dat je je werk niet kunt doen
  • je valt niet onder een ontslag- of reorganisatieregeling

NB: het traject loopt buiten je werkgever om, je hebt geen toestemming nodig.


‘Ik ben verrast, het ontwikkeladvies 45+ heeft me meer gebracht dan gedacht’

‘Ik heb het ontwikkeladvies-traject voor 45+ gedaan bij Marieke. In drie gesprekken hebben we veel kunnen bespreken. Dankzij haar professionele en open manier van vragen was er meteen een prettige en vertrouwelijke sfeer. Dat heeft mij geholpen om anders te gaan kijken naar mijn positie op de arbeidsmarkt en heb ik meer plezier en uitdaging in mijn huidige functie. Daarnaast heeft Marieke me geholpen bij het verbeteren van mijn c.v. en eventuele sollicitaties.’
Astrid Teunissen – Universiteit Utrecht

Meer referenties