Over Marieke

Ik heb een grote belangstelling voor en nieuwsgierigheid naar hoe mensen matchen met hun werk en hoe ze daarin hun eigenheid en potentieel benutten. In 2005 heb ik Hoogte 70 opgericht, nu H’70. Ik begeleid mensen om beter uit de verf te komen in hun werk, daarbij kijkend naar hun persoonlijke kwaliteiten, eigen wijsheid en levenslust.

Centraal in mijn begeleiding staan de methodieken van het 7-kwaliteitenpalet® die ik heb geleerd van Annet van Laar. Ik heb geleerd om de lichaamstaal als integraal kompas in denken, voelen en handelen te verstaan en doeltreffend te gebruiken in mijn coachtrajecten en trainingen. Meer vitaliteit, welzijn en balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau zijn het resultaat, waardoor je competenter wordt in allerlei situaties.

Ik ben Registerpsycholoog NIP | A&O | A&G | LWP | en Licentiehouder 7-kwaliteitenpalet®

NIP Registerpsycholoog Marieke Tiedink
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Geregistreerd docent Marieke Tiedink

Opleidingsachtergrond

  • Arbeid- & Organisatiepsychologie (RU Nijmegen)
  • Psychologie van Arbeid & Gezondheid (OU)
  • Opleiding Het lichaam en de Psycholoog (NIP-PAO)
  • Opleiding De psychologie van het lichaam en licentie 7-kwaliteitenpalet® (Annet van Laar)
  • Oplossingsgerichte psychologie (GITP-PAO)
  • Sensorimotor Psychotherapy level 1 (SPI)
  • Focusing voor professionals (Aaffien de Vries)
  • Mindfulness (Ity Hardy) en Chi Neng Chigong (Frank Lageweg)
  • Medische basiskennis (Con Amore)
  • Trainen met Ziel en Zakelijkheid (Blankestijn en partners)

Ik blijf verder leren via diverse post-academische opleiding en training op het gebied van lichaam en geest en het jaarlijkse professionaliseringsprogramma van Annet van Laar.

Wat doe ik nog meer

Ik ben ruim 10 jaar freelance verbonden aan Buro van Laar, de laatste jaren als programma ondersteuner. Dit houdt in dat ik ondersteuning geef bij het ontwikkelen en organiseren van trainingen voor professionals op het gebied van lichaamsgerichte diagnostiek en lichaamsgerichte interventies.

Sinds 2019 ben ik Associate Coach bij OnzeCoach.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur aan het wandelen of suppen. Ook lees ik graag. Ik reis vaak met de trein en geniet van ontmoetingen met familie en vrienden.