NL leert door

Door de coronacrisis verandert er veel op allerlei terreinen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit en heeft een subsidieregeling in het leven geroepen.

Hoogte 70 voert deze regeling uit. Je wordt gestructureerd geholpen bij je onderzoek: wat zijn je opties binnen of buiten je huidige werkveld en welke (om)scholing sluit hierbij aan.

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen. Meld jezelf nu aan, dan vraag ik op 1 december je subsidie aan en dan hoor je snel of je van start kunt met je traject.

Out of the box denken is niet altijd makkelijk, zeker niet als het over jezelf gaat én als er sprake is van onzekerheid of financiële of tijdsdruk. Mijn aanpak is om je te helpen om juist heel dichtbij jezelf je talenten en werkplezier te onderzoeken en stil te staan bij jouw unieke stijl en bijdrage. Om van daaruit nieuwe invalshoeken te zoeken en een plan van aanpak te maken met alternatieve manieren om inkomen te genereren met jouw talenten en ervaring.

Het ontwikkeladvies bestaat uit 2 sessies van 2 uur, inclusief een uitgebreide arbeidsmarktscan. Hiermee krijg je zicht op je potentieel én op wat je opties zijn en welke mogelijkheden je dieper wilt onderzoeken. Het traject sluit je af met een ontwikkelplan, waarin acties staan die je kunt ondernemen ter versterking van je arbeidsmarktpositie.

Meer informatie of aanmelden